Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hainrustojauhe 100g

Hainrustojauhe on osoittautunut tehokkaaksi erilaisissa nivel- ja reumavaivoissa ja myös tietyissä esimerkiksi työn ja/tai rankan liikunnan aiheuttamissa rasitusvammoissa.Tämä johtuu siitä, että hainrustojauhe sisältää terveille nivelille, iholle, sidekudokselle ja verisuonille välttämättömiä rakenneosia. Nämä hainruston aktiiviaineet voivat sitoutua mm. nivelrustoihin ja vahvistaa niiden rakennetta. Ne voivat myös lisätä ns. nivelvoiteen määrää samalla parantaen sen koostumusta.

Ruston luonnollinen uusiutumiskyky heikkenee väistämättä iän myötä. Hainrusto voi kumminkin hidastaa myös iän myötä tapahtuvaa nivelten kulumista. Ja koska hainrusto nopeuttaa palautumista liikunnan nivelille aiheuttamasta rasituksesta, sopii se hyvin niin urheilijoille kuin kaikille muillekin myös ennaltaehkäisevään käyttöön. Tämä on perusteltua varsinkin, kun tiedetään, että nivelvaivat voivat joskus syntyä hyvinkin nopeasti, mutta ne paranevat aina hitaasti.

Nivelten ja luuston hyvinvointi on ensisarvoisen tärkeää, koska ne luovat hyvän pohjan kaikelle muulle terveydelle, sillä terveet nivelet ja luusto mahdollistavat kaikenlaisen liikkumisen, joka taas on erittäin tärkeää niin aineenvaihdunnalle, painonhallinnalle, yleiselle virkeydelle kuin normaalien päivittäisten askareidenkin hoitamiselle.

Ainekset: Hainrustojauhe 100 %
Vuorokausiannos: 0,2 g
Pakkauskoko:100 g

Hinta: 20 €

Hinta:20.00 €